1979 Revolution Black Friday is op 5 april uitgekomen op Steam. De game vertelt het verhaal van de Iraanse revolutie in de jaren '70. De game is duidelijk bedoeld om de speler meer te leren over de donkere tijden in Iran tussen 1950 en 1980. Of dat gelukt is, lees je in onze 1979 Revolution Black Friday review!

In 1979 Revolution: Black Friday speel je als Reza Shirazi, een aspirant foto journalist die net terug is gekomen in Iran vanuit Duitsland waar hij heeft gestudeerd. Reza is behoorlijk onwetend over de toestand waarin zijn thuisland zich verkeert en komt bijna per toeval terecht in de revolutie. De revolutie vecht tegen de koning van Iran, de Shah. De Shah wil van Iran een islamitische staat maken, iets waar veel Iraniërs het niet mee eens zijn.

Read more.

Google Play
Steam Page
Steam Page